AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Turkse EK-ganger gelinkt aan Ajax’

In de ogen van Ryan Babel zou Ajax een poging moeten wagen om Baris Yilmaz naar Amsterdam te halen. Dit laat hij weten in een gesprek met in Ajax Showtime.

“Dat is die geblondeerde rechtsbuiten. Hij zou heel bruikbaar zijn voor Ajax. Toen ik met hem speelde, speelde hij een beetje als een kip zonder kop.” Inmiddels heeft Yilmaz zich ontwikkelt tot een veel betere speler, meent Babel. “Hij is heel sterk, kan hard schieten, de bal goed vasthouden, heeft veel energie en dendert op en neer.”

In Amsterdam zou Yilmaz zich nog verder kunnen ontwikkelen, voorziet Babel. “Ik denk dat er nog dertig procent rek in zit met de begeleiding van Ajax.” Volgens Babel is Yilmaz een ‘klassieke rechtsbuiten’ die graag ‘buitenom gaat’ om een voorzet te geven. “Hij werkt hard en zou voor Ajax een heel goede speler zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.