AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil zaken doen in Deventer’

Ajax overweegt om de doelman Jeffrey de Lange binnen te halen. Hij moet naar Amsterdam komen wanneer Geronimo Rulli vertrekt. Hij zou dan de concurrentie moeten aan gaan met Diant Ramaj.

Ramaj lijkt ook onder de nieuwe trainer Francesco Farioli de eerste keus onder de lat te worden. Achter hem zitten momenteel nog Rulli, Jay Gorter en Remko Pasveer, die voor één seizoen gaat bijtekenen. Rulli is momenteel nog met de nationale ploeg van Argentinië actief op de Copa América en reist daarna door naar Parijs voor de Olympische Spelen.

Het is binnen Ajax duidelijk dat Rulli niet nog een jaar op de bank wil zitten. VI schetst dat dit financieel ook onlogisch is, waardoor het in de lijn der verwachting ligt dat de Argentijnse sluitpost weggaat. ‘In dat geval overweegt Ajax nog een nieuwe stand-in voor Ramaj te halen’, klinkt het. Onder meer De Lange, die een ijzersterk seizoen bij Go Ahead Eagles achter de rug heeft, is in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.