AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt pijlen op transfervrije Cedric Soares’

In de zoektocht naar versterking is Ajax uitgekomen bij de vleugelverdediger Cedric Soares. Hier maakt het Engelse medium ‘The Daily Mail’ vandaag melding van. Hij is transfervrij binnen te halen nu zijn aflopende contract bij Arsenal niet is verlengd.

Ajax is volgens het Engelse medium niet de enige club die in de markt is voor de diensten van Soares. Zo zouden Ligue 1-clubs OGC Nice en Stade Rennes overwegen om de verdediger een contract aan te bieden. Ook lijkt Soares te kunnen rekenen op interesse vanuit Saudi-Arabië en Turkije.

Soares heeft na het afgelopen seizoen de deur achter zich dicht getrokken bij Arsenal. Hij beschikte over een aflopend contract in Londen en deze verbintenis werd niet verlengd. ‘Hij bekijkt zijn opties voordat hij beslist over zijn volgende club’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.