AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil uitpakken met komst van pijlsnelle aanvaller’

Ajax heeft haar vizier gericht op de 23-jarige aanvaller Evan Guessand. Hij werkte afgelopen seizoen samen met de nieuwbakken Ajax-trainer Francesco Farioli bij Nice, en zijn dus goede bekende van elkaar.

Hier maakt het medium ‘Footmercato’ melding van. Onder Farioli groeide de in Frankrijk geboren Ivoriaan uit tot een basisspeler. Vorig seizoen was hij goed voor zes goals en twee assists in de Ligue 1. Of de Amsterdammers ook concreet geïnteresseerd zijn, wordt niet duidelijk.

Het is ook de vraag hoe serieus de berichtgeving van Foot Mercato te nemen is. Het Franse transfermedium heeft het soms aan het rechte eind met betrekking tot transfers, maar soms ook niet. Foot Mercato meldde recent wel nog als eerst dat Paris Saint-Germain een oogje heeft op Lutsharel Geertruida. Dat werd later bevestigd door verschillende media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.