AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Gabriel Misehouy kiest voor opvallende nieuwe club’

Gabriel Misehouy lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij het Spaanse Girona FC. In een eerder stadium weigerde hij zijn aflopende contract bij Ajax te verlengen.

“Na twaalf jaar verlaat ik Ajax”, schreef Misehouy afgelopen zondag in een Instagram-post. “Het was een moeilijke beslissing, maar moeilijke beslissingen horen bij het leven. Ik wil alle trainers, spelers en stafleden bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler en persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleine en vertrok als een jonge man.”

Ajax en Misehouy kwamen niet tot een nieuw contract. “Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld. Maar alles verloopt volgens zijn (God, red.) plan, niet het mijne”, aldus de achttienjarige voetballer. “Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die mij steunen bedanken, ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel..”

Misehouy doorliep de volledige jeugdopleiding van Ajax. Voor Jong Ajax speelde hij 44 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar de laatste stap bleef uit. Dat was voor een belangrijk deel te wijten aan het uitblijven van een nieuwe deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.