AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt pijlen op Julio Soler’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de vleugelverdediger Julio Soler.

Soler, die in Paraguay werd geboren maar zijn jeugdinterlands voor Argentinië speelt, staat nog tot eind 2026 onder contract bij Club Atlético Lanús. Daar ligt hij nog tot eind 2026 vast. De vleugelverdediger zou zelf het liefst pas na afloop van het seizoen in december de stap naar Europa maken. Bovendien komt het bod van Ajax nog niet in de buurt van de vraagprijs van Lanús.

Volgens Iugt is Soler niet alleen gewild door Ajax. Ook KRC Genk volgt hem nauwlettend. Eerder werd hij bovendien gelinkt aan een overstap naar FC Porto. De jonge Argentijn speelde dit seizoen tot dusver 21 officiële duels, waarin hij twee assists gaf. In veruit de meeste wedstrijden was hij basisspeler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.