AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil uitpakken met komst van Mert Müldür’

Ajax wil proberen om de Turkse international Mert Müldür naar Amsterdam te halen.

Hij is bij Fenerbahçe tweede keuze op rechtsback, achter sterspeler Ferdi Kadioglu (oud-Vitesse en NEC), maar op het EK maakt hij vooralsnog wél veel indruk. Vooral met zijn wereldgoal in de wedstrijd tegen Albanië, die door de UEFA werd verkozen tot de mooiste goal van de groepsfase.

Er is echter serieuze concurrentie voor Ajax, want ook Olympique Lyon wordt door Turkse media aan Müldür gelinkt. De 25-jarige Turk ligt nog tot medio 2027 vast bij Fenerbahçe, dat hem in augustus 2023 voor 2 à 3 miljoen euro overnam van het Italiaanse Sassuolo. Eerder kam Müldür ook al uit voor Rapid Wien uit Oostenrijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.