AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij lijkt ook na de zomer door te willen bij Ajax’

John van ‘t Schip lijkt ook na de zomer door te willen als trainer van Ajax. Hier maakt journalist Johan Inan melding van.

“Wat ik tot nu toe heb begrepen, is dat Ajax gewoon van plan is om voor volgend seizoen een nieuwe trainer aan te stellen”, klinkt het in de AD Voetbalpodcast. “Nu is het natuurlijk wel zo dat Van ‘t Schip het ze moeilijk kan maken. Als hij derde wordt en Ajax vanuit een verslagen positie aan een Champions League-ticket weet te helpen, dan wordt hij automatisch een serieuze kandidaat.”

“Tot nu toe was dat niet de bedoeling, dat heeft hij zelf ook aan het begin uitgesproken.” Toch merkt Inan een verandering op in de manier waarop Van ‘t Schip tegen een langer verblijf aankijkt. “Als hij er nu nog steeds net zo in stond, had hij deze vraag gewoon beantwoordt en gezegd dat het geen thema is. Dat hij het open laat geeft mij aan dat hij dolgraag nog een seizoen bij Ajax wil blijven als trainer. Hij houdt het bewust open.”

One thought on “‘Hij lijkt ook na de zomer door te willen bij Ajax’

  1. zomaar een idee, van het Schip zou het samen met een aantal anderen moeten doen. probeer f de Boer, van Basten en van de Vaart of Sneijder. Die zijn allemaal al binnen en hoeven dus niet de volle mep te hebben, maar kunnen samen met veel plezier heel fanatiek een nieuwe AJAX school opbouwen. misschien heeft Jonk ook zin! zou dat niet mooi zijn?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.