AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Er is veel interesse geweest voor spelers van Ajax’

Ajax liet de afgelopen transferperiode alleen de spelers Anass Salah-Eddine en Georges Mikautadze vertrekken. Kelvin de Lang, de technische man van de Amsterdammers laat weten dat hij de selectie zoveel mogelijk intact wilde houden.

Meerdere Ajacieden kwamen in aanmerking voor een vertrek, maar uiteindelijk bleef het aantal vertrekkers beperkt. “Er is voor veel spelers wel interesse geweest. Alleen vechten we nu voor de plekken richting Europees voetbal en het hoogst haalbare daarin. Dan moet je zorgen dat je de selectie goed op orde houdt”, laat De Lang weten op de clubsite van Ajax.

Zo werd er nog aangeklopt voor Chuba Akpom, maar Ajax ging niet akkoord met het bod van Nottingham Forest. “Als er clubs geïnteresseerd zijn die ofwel qua bieding te laag zitten, ofwel het gaat om een verhuuroptie, dan moet je goed nadenken of je daarin meegaat”, legt De Lang uit. “Dan moeten de condities wel echt goed zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.