AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sterspeler loopt in kraker met PSV rugblessure op’

Steven Berghuis lijkt niet ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen met PSV. Hij maakte de enige treffer voor de Amsterdammers, maar moest tevens vroegtijdig worden gewisseld.

Hij werd zestien minuten voor tijd gewisseld. Op de persconferentie na de topper bevestigt trainer John van ‘t Schip dat die wissel noodgedwongen was. “Ja, dat klopt. Hij was deze week een beetje door z’n rug gegaan, maar dat ging vrij snel beter. Hij had er nog een beetje last van. In de tweede helft kreeg hij er toch weer last van. Hij had te veel pijn en moest er toch weer uit.”

Berghuis is momenteel samen met Brian Brobbey de Ajacied die in topvorm verkeert. Hij scoorde in zijn laatste drie wedstrijden en gaf in het duel daarvoor twee assists. Voor Ajax is het uitvallen van Berghuis dan ook een tegenvaller, al moet nog blijken hoe serieus de rugblessure is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.