AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil stunten met komst van 22-jarige Braziliaan’

Ajax wil uitpakken met de komst van de 22-jarige Braziliaanse middenvelder Martinelli. Hier maakt het medium UOL melding van. Hij staat momenteel in eigen land onder contract bij Fluminense.

De Amsterdammers zouden hem al een tijdlang in de gaten houden en zeer enthousiast zijn over zijn verrichtingen. Al op jonge leeftijd slaagde hij erin om bij de Braziliaanse topclub in het basisteam terecht te komen, waardoor hij al 169 wedstrijden voor zijn huidige werkgever achter zijn naam heeft staan.

Martinelli is al een geruime tijd een van de grote smaakmakers in het team van hoofdtrainer Fernando Diniz. Mede door zijn inbreng kreeg Fluminense het in november van vorig kalenderjaar voor elkaar om de Copa Libertadores naar zich toe te trekken. Het heeft Ajax naar verluidt overtuigd om hem aan te trekken. Zijn transferwaarde wordt geschat op acht miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.