AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Italiaanse interesse voor Owen Wijndal’

Het Italiaanse Torino overweegt om een bod neer te leggen bij Ajax voor Owen Wijndal. Momenteel verhuren de Amsterdammers hem aan het Belgische Royal Antwerp.

Ze zijn daar naarstig op zoek naar een wingback, die de linkerkant kan bestrijken. In dat profiel past Wijndal volgens de Italianen. Het eerste contact zou reeds zijn gelegd. De elfvoudig Oranje-international wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan Royal Antwerp FC, waar hij een vaste waarde is. De Belgen schijnen geen optie tot koop te hebben.

Door de belangstelling van Torino heeft Wijndal er nu een transferoptie bij. Het is onbekend of de Italianen plannen hebben om hem al in de winter over te nemen van Ajax. Dan zou eerst de huurovereenkomst tussen de Amsterdammers en Antwerp beëindigd moeten worden. Torino mikt volgens Tuttosport ook op de komst van Josh Doig, een 21-jarige wingback uit Schotland van Hellas Verona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.