AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ben zó boos op zoveel mensen bij Ajax’

Analist Hans Kraay Junior leeft mee met FC Twente-speler Sem Steijn. Hij zag namelijk dat het ontslag van zijn vader Maurice Steijn bij Ajax hem pijn deed.

“Ik heb een aantal weken geleden even met Sem Steijn gestaan”, zegt Kraay op de website van ESPN. “Ik zei: ‘Sem, hoe kan jij zo stoïcijns doorgaan? Hoe kan jij je afzonderen van alle gebeurtenissen?’ Hij zei: ‘Ik kan me daar helemaal niet van afzonderen. Ik ben zó boos op zoveel mensen bij Ajax, ik heb zoveel verdriet, ik heb zoveel wakker gelegen van mijn vader.’ Ik schrok daar echt van.”

Kraay voelde mee met Steijn. “Ik heb hetzelfde meegemaakt, dat mijn vader er met pek en veren uitgebonjourd werd bij Ajax na het WK van ’74. Misschien is Sem Steijn wel mijn man van het laatste half jaar. Zestien gespeeld, tien goals en alleen maar terpentijngezeik rond zijn vader. Ik leef mee met Sem en vind het heel knap.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.