AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Girona wil uitpakken met voormalig topper van Ajax’

Donny van de Beek leek rond te zijn met het Duitse Eintracht Frankfurt maar van witte rook is nog steeds geen sprake. Het Spaanse Girona hoopt de deal nu te kunnen kapen. Hier maakt het medium El Mundo Deportivo melding van.

Girona mag worden betiteld als dé stuntploeg van Europa. De werkgever van Daley Blind staat momenteel tweede in LaLiga, maar koploper Real Madrid heeft slechts een beter doelsaldo. In de strijd om het kampioenschap hoopt de club deze winter een nieuwe middenvelder aan de selectie toe te voegen.

De Spaanse sportkrant noemt Van de Beek als een serieuze mogelijkheid. De voormalig Ajax-middenvelder mag vertrekken bij Manchester United, dat ook een huurdeal accepteert. Ook de naam van Nico González (FC Porto) is ter sprake gekomen bij Girona.

Mogelijk zorgt de interesse van Girona voor een verrassende wending. Er werd de voorbije periode immers vooral gerekend op een deal met Eintracht Frankfurt. Zijn overstap naar Duitsland leek in kannen en kruiken te zijn, maar desondanks is er nog altijd geen melding gemaakt van een deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.