AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil zaken doen met oude bekende’

Afgelopen zomer strooide Marc Overmars voor zijn club Royal Antwerp met de nodige miljoenen door George Ilenikhena over te nemen van het Franse Amiens. Maar liefst zes miljoen euro werd er voor hem afgetikt.

Nu zou Ajax het talent op de voet volgen. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van. Volgens deze ‘journalist’ was een delegatie van Ajax aanwezig bij het duel tussen Antwerp en KVC Westerlo, evenals scouts van Napoli, FC Porto en SL Benfica.

In de voorbije zomer transfereerde Ilenikhena dus voor zes miljoen euro naar de Belgische Jupiler Pro League en op dat moment was de Nigeriaanse centrumspits nog maar zestien jaar oud, maar had hij al wel zeventien wedstrijden gespeeld voor Amiens in de Ligue 2.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.