AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakte deze zomer niet door voor Oranje-international’

Martin Reijnders, de vader en begeleider van Tijjani Reijnders heeft laten weten dat Ajax deze zomer in de race was voor de middenvelder van AZ. Alleen pakte Sven Mislintat niet voor hem door.

Hij maakte afgelopen zomer voor negentien miljoen euro de overstap van AZ naar Milan. Volgens Reijnders senior had het anders kunnen lopen. Precies een jaar geleden nam Ajax contact op. “Ik ben een paar keer benaderd vanuit de scouting van Ajax”, zegt hij tegen Voetbal International. “Dat Tijjani in Amsterdam hoog op de lijst stond. Er werd bij gezegd dat ze eerst spelers moesten verkopen, voordat ze concreet konden worden. Een paar maanden later werd Sven Mislintat aangesteld. Die scout had mijn nummer aan hem gegeven, maar Mislintat heeft nooit gebeld.”

“Blijkbaar had hij geen behoefte aan Tijjani”, gaat Martin Reijnders verder. “In de voorgaande zomer hadden Feyenoord en FC Twente ons al gepolst. Die vonden de richtprijs van toen, tussen anderhalf en drie miljoen euro, te hoog. Een jaar later ging Tijjani voor een veelvoud naar Italië.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.