AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wees monsterbod op speler af’

Ajax heeft onlangs een bod afgeslagen op zomeraanwinst Josip Sutalo. Volgens de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo heeft Atalanta Bergamo een bod bij de Amsterdammers neergelegd van 15 miljoen euro.

De leiding van Ajax vindt het momenteel nog te vroeg om Josip Sutalo direct te verkopen. De 23-jarige Kroaat werd afgelopen zomer voor 20,5 miljoen euro overgenomen van Dinamo Zagreb. Hoewel Sutalo aanvankelijk niet meteen uitgroeide tot de leidende kracht bij Ajax, heeft hij de laatste wedstrijden weer een hoger niveau laten zien na een wat moeizame start.

Eerder berichtte ook La Gazzetta dello Sport over de interesse van Atalanta in Sutalo. Destijds werd nog geen melding gemaakt van een bod, maar wel dat het team, met onder andere Marten de Roon, Teun Koopmeiners en Mitchel Bakker, op zoek was naar een centrumverdediger. La Gazzetta voorspelde toen ook al dat Ajax niet aan de onderhandelingstafel zou zitten bij een bod van minder dan 20 miljoen euro, en volgens Di Marzio is dit nu bevestigd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.