AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bliksemtransfer lonkt voor Ajax-speler’

Georges Mikautadze werd deze zomer door Ajax voor een vermogen overgenomen van het Franse Metz maar veel aan spelen komt hij niet toe. Metz zou hem nu weer voor de rest van het seizoen willen huren van de Amsterdammers.

Ajax betaalde in de zomer zestien miljoen euro voor de diensten van Mikautadze. Zijn prijskaartje heeft er niet voor gezorgd dat hij veel kansen heeft gekregen in Amsterdam. Onder Maurice Steijn kwam de Georgiër nauwelijks aan de bak en ook John van ‘t Schip geeft de voorkeur aan andere spelers. Voetbal International meldt nu dat Metz geïnteresseerd zou zijn om Mikautadze tot het einde van dit seizoen terug te huren.

Als Ajax het niet ziet zitten in de aanvaller lijkt dit de beste optie te zijn voor de club. Mikautadze kwam dit seizoen nog uit voor Metz. Spelers mogen in Europa maar uitkomen voor twee clubs. De spits heeft dus al minuten gemaakt voor Ajax en Metz, daardoor heeft hij geen andere opties meer in de winterse periode.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.