AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Arsenal aast op uitblinkende Ajax-speler’

Met zijn goede spel bij Ajax heeft Jorrel Hato zich in de belangstelling gespeeld van menig Europese topclub. Zo is ook Arsenal in hem geinteresseerd geraakt. Hier maken verschillende Engelse media melding van.

Wel is het zéér onwaarschijnlijk dat Ajax midden in het voetbalseizoen mee wil werken aan een deal. Hato vertegenwoordigt al behoorlijk wat waarde (tien miljoen euro), maar is pas zeventien jaar oud en de verwachting is dat dit bedrag in de toekomst door het dak zal gaan.

Süleyman Öztürk van Voetbal International liet onlangs nog over Hato weten: “Hij heeft zijn debuut in Oranje gemaakt. Heeft de aanvoerdersband om gehad en moet nog achttien worden. Dit is een speler, die vertegenwoordigt een transferwaarde van honderd miljoen euro, als je gaat denken in de toekomst. Misschien wordt het wel de eerste speler van Ajax die voor meer dan honderd miljoen euro verkocht wordt.”

One thought on “‘Arsenal aast op uitblinkende Ajax-speler’

  1. terecht, maar liever nog effe niet, en nu krijg je dat er niet voor natuurlijk.
    maar dat hij een grote toekomst heeft en een onwijze inspiratiebron kan zijn voor jongens en meisjes in het voetbal is natuurlijk duidelijk!
    zet ‘m op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.