AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax strijd met andere clubs om komst van supertalent’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de 18-jarige aanvaller Momodou Sonko die in Zweden speelt voor BK Hacken. Ook Anderlecht en Club Brugge azen op zijn handtekening.

Hij wordt omschreven als een ‘supertalent’. 2023 was het jaar van zijn doorbraak bij Häcken, dat als kampioen van Zweden deelneemt aan de Europa League. In 34 wedstrijden was de talentvolle vleugelaanvaller goed voor tien doelpunten en vijf assists.

Monument Valley Nog geen account bij Unibet? Stort een tientje en krijg er vijf weddenschappen van €10 bij! Geen grap! registreer je hier!
Sonko heeft een contract tot medio 2025 bij Häcken, waar hij samenspeelt met oud-Ajacied Tobias Sana. Volgens Belgische media moet hij minstens vijf miljoen euro kosten. Deze week kwam naar buiten dat ook PSV actief is op de Zweedse transfermarkt: de koploper zou zijn pijlen hebben gericht op de zestienjarige Jonah Kusi-Asare, spits van AIK Solna.

One thought on “‘Ajax strijd met andere clubs om komst van supertalent’

  1. Ajax altijd op zoek, Maar we hebben ook nog een jonge speler in Portugal aan porto Verhuurd ,waarom halen ze die niet eerst terug ?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.