AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil zaken doen met Duitse topclub’

Ajax wil proberen om Julian Rijkhoff terug te halen van Borussia Dortmund. Hij speelde in de periode van 2012 t/m 2020 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers.

De interesse is opvallend, aangezien Ajax in het verleden ongeveer hetzelfde heeft gedaan met Brian Brobbey. De aanvaller maakte de overstap naar RB Leipzig en werd later teruggekocht. Zo’n scenario ligt met Rijkhoff ook op de loer. De viervoudig international van Oranje O19 ligt nog tot medio 2026 vast bij Dortmund, wat betekent dat Ajax de portemonnee moet trekken.

Rijkhoff speelt zijn wedstrijden dit seizoen bij Dortmund O19, waarmee hij ook uitkomt in de Youth League. Bij de beloftenploeg van Die Schwarzgelben, actief in de 3. Bundesliga, zit de spits geregeld op de bank. In actie kwam hij dit seizoen nog niet voor die ploeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.