AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Comeback in de Eredivisie lonkt voor Maurice Steijn’

Maurice Steijn is in beeld om de nieuwe trainer te worden van Heracles Almelo. Hij zou dan daar de onlangs ontslagen John Lammers moeten gaan opvolgen.

Ralph Blijlevens, clubwatcher voor de TC Tubantia, zou Steijn een logische optie vinden. “Hij heeft het bij Ajax héél slecht gedaan, maar vergeet niet wat hij bij Sparta heeft neergezet. Die waren zo goed als gedegradeerd. Hij hield ze in de Eredivisie en een seizoen later haalde hij de play-offs voor Europees voetbal. Dat is niet niks.”

Aankomend weekend krijgt Heracles overigens bezoek van Feyenoord. Blijlevens vindt dat de kritiek niet alléén maar op de inmiddels vertrokken Lammers gericht mag worden. “Je kunt Louis van Gaal voor deze groep zetten, maar zelfs die loodst je niet naar de middenmoot van het linkerrijtje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.