AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat deze winter voor 26-jarige speler’

Ajax is van plan om komende winter toe te slaan voor de Spaanse vleugelback Angelino. Hier maakt het Turkse medium Oda TV melding van. Hij speelt momenteel voor Galatasaray dat hem huurt van RB Leipzig.

Beide clubs kwamen een huurson overeen van twee miljoen euro. Bovendien treedt een optie tot koop in werking van zes miljoen als de linksback minstens twintig duels speelt. De teller staat nu op achttien officiële optredens, waardoor Galatasaray bijna verplicht is hem definitief over te nemen. Daar zit Cim Bom Bom niet op te wachten, schreef BILD een paar weken geleden.

Angeliño hield de voorbije wedstrijden dan ook veelvuldig de bank warm, al had hij wel een basisplaats in het Champions League-duel met Manchester United (3-3). Nu meldt ook Oda TV dat ze de vleugelverdediger liever kwijt dan rijk zijn in Istanbul. Dat wordt ook aan zijn sportieve prestaties geweten: hij scoorde één keer en gaf ook pas één assist.

Ajax zou nu uitkomst willen bieden. Volgens het Turkse medium hebben de Amsterdammers contact met het management van de oud-PSV’er. ‘De verwachting is dat Angeliño in de winterstop vertrekt als alle partijen het eens kunnen worden’, klinkt het. Momenteel zijn Borna Sosa en Ar’jany Martha de voornaamste opties op linksback in de Arena.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.