AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax had deze zomer voor hem moeten doorpakken’

Voormalig voetballer en huidig analist Khalid Boulahrouz vindt dat Ajax deze zomer had moeten doorpakken voor Hakim Ziyech. De dribbelaar stond open voor een terugkeer bij de Amsterdammers maar Sven Mislintat wilde hem alleen huren in plaats van kopen.

Momenteel speelt hij voor het Turkse Galatasaray. Hij was vorige week woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United belangrijk met twee rake vrije trappen. Hoewel de spelmaker de nodige hulp kreeg van voormalig ploeggenoot André Onana, zijn de analisten van Rondo lovend over de oud-Ajacied. “Hij voelt zich daar wel op zijn plek”, ziet Ruud Gullit.

Afgelopen weekend was Ziyech opnieuw trefzeker, ditmaal tegen Pendikspor. “Hij straalt plezier uit, hij wordt gewaardeerd. Hij moet het gevoel krijgen dat hij gewild is in zijn team. Ik denk dat ze bij Ajax nog wel even achter de oren zullen krabben”, zegt Boulahrouz vervolgens. “Sven Mislintat wilde hem alleen huren…”

Ziyech kwam onlangs bij Voetbal International met een onthulling: “Ik wilde Ajax helpen, was graag weer teruggegaan”, sprak de aanvaller. Ajax had door de vele uitgaande transfers weliswaar het een en ander te besteden, maar zagen desondanks niets in een definitieve overname van Ziyech.“Ze wilden me alleen huren en niet kopen. Tja, dan houdt het op”, aldus de international van Marokko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.