AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax in gevecht met Feyenoord om ervaren controleur’

Ajax en Feyenoord hebben interesse in dezelfde speler. Het gaat om de 25-jarige controleur Fernando ‘Nene’ Beltran, die momenteel voor het Mexicaanse Chivas de Guadalajara speelt. Hier maakt het Engelse medium 90min melding van.

Ook Fulham, Wolverhampton Wanderers en Leicester City de ontwikkeling van de 25-jarige controleur in de gaten houden. Beltran zou een interessante optie kunnen zijn, omdat zijn contract in december afloopt en Chivas naar verluidt geen plannen heeft om dat te verlengen. Van Ajax is het bekend dat het in de winter op zoek zal gaan naar een ervaren stopper op het middenveld. De naam van Beltran is dus mogelijk een nieuwe die aan de kandidatenlijst kan worden toegevoegd.

De tienvoudig Mexicaans international speelde tot dusver 183 officiële duels voor Chivas, scoorde daarin twaalf keer en gaf ook elf assists. In sommige daarvan droeg hij ook de aanvoerdersband. ‘Europese teams zijn op de hoogte van zijn deal met Chivas en blijven alert op de huidige situatie’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.