AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax aast op de komst van een buitenkansje’

Ajax zal dit jaar net als afgelopen jaar waarschijnlijk geen Champions League-voetbal halen. En daarom moeten de Amsterdammers hun prioriteiten gaan bijstellen.

Volgens Voetbal International zorgt de zeer onzekere sportieve situatie voor de nodige wijzingen. “De club is actief bezig met het aanleggen van noodverbanden”, schrijft Tim van Duijn. “Dat wil zeggen: het versterken van de selectie in januari. Daarbij is de komst van een ervaren controlerende middenvelder prioriteit.”

VI weet dat Ajax meerdere opties op een lijstje heeft. Eerder werd Marten de Roon al genoemd als mogelijke versterking voor John van ‘t Schip, maar de aanvoerder van Atalanta is zeker niet de enige. “Ook houdt de club de ogen open voor het zogeheten buitenkansje.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.