AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler heeft gewoon geen enkele kwaliteit’

Ajax verloor afgelopen donderdag in de Europa League met 4-3 van het Franse Olympique Marseille. Journalist Valentijn Driessen heeft met verbazing gekeken naar het optreden van verdediger Anton Gaaei. In zijn ogen heeft hij namelijk geen enkele kwaliteit.

“Wie echt niet meedeed is Gaaei”, aldus de ‘beroepszuurpruim’. “Wat was hij in godsnaam aan het doen? Bij de eerste goal, maar ook bij die omhaal. Deze man heeft gewoon géén kwaliteit.” Hij krijgt bijval van zijn collega Mike Verweij: “Gaaei was wel echt het absolute dieptepunt.”

Verweij zag overigens nóg zo’n dieptepunt in het Stade Vélodrome: Benjamin Tahirovic. “Ik vond Tahirovic, volgens Sven Mislintat de beste op die positie in zijn leeftijdscategorie, heel slecht”, aldus de Ajax-watcher. “Als je dan bij PSV ziet wat daar loopt en wat Ajax nu allemaal heeft aangetrokken… Ajax had Sergiño Dest kunnen hebben én had Jerdy Schouten kunnen hebben.”

Onlangs liet Gaaei zelf nog in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad weten: “Stap voor stap laat ik aan fans, teamgenoten en de coach zien waar toe ik in staat ben. Nog niet voor honderd procent, maar ik denk dat dat zal komen nu ik me settel en veel meer vertrouwen voel. Sommigen zeggen dat het vaak zes tot twaalf maanden duurt. Ik zit hier nu drie maanden en ik ben jong, maar hoop dat het iets sneller gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.