AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax legt een kleine vijf miljoen neer voor winteraanwinst’

Ajax lijkt zich deze winter te gaan versterken met het Venezolaanse talent David Martinez. Hier maakt de Italiaanse sportjournalist Gianluigi Longari melding van. Ook PSV wilde hem graag hebben maar lijken nu mis te tasten.

Hij staat te boek als het grootste talent van Venezuela. Hij speelt momenteel in eigen land voor Monagas SC. Ajax heeft hem al langer op de korrel, maar dreigde mis te grijpen door het vertrek van directeur voetbalzaken Sven Mislintat en de onrust op technisch vlak. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad schreven vorige week dat PSV de plannen van de rivaal dreigde te dwarsbomen. Nu schieten de Amsterdammers alsnog in actie, weet Longari.

Volgens de verslaggever van SportItalia wil Ajax liefst 4,5 miljoen euro betalen voor Martínez. De overstap van de vleugelspeler, die ook op tien uit de voeten kan, zou inmiddels nabij zijn. Martínez was onlangs nog als aanvoerder actief op het WK voor spelers tot 17 jaar. Ook kwam hij begin dit jaar uit op de Copa America met Venezuela O20. Ook voor het ‘grote’ Venezuela heeft Martínez al minuten gemaakt. Afgelopen zomer debuteerde hij als invaller in een oefenduel met Guatemala.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.