AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat razendsnel aan de gang met onderhandelingen’

Ajax is de onderhandelingen gestart met de 20-jarige linksback Ar’Jany Martha. Hij heeft namelijk een aflopend contract in Amsterdam en zo proberen ze te voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt in de zomer.

Ajax wil Martha langer aan zich binden met een meerjarig contract. De recordkampioen zal dus wel wat vaart moeten maken, aangezien Martha op dit moment in juli al transfervrij zou zijn. Hoelang Ajax precies wil gaan verlengen met Martha, is nog niet duidelijk.

Martha kwam vier jaar geleden naar Ajax toe. Daarvoor speelde hij voor Sparta Rotterdam. Tot vorig seizoen was Martha een rechtsbuiten, maar Jong Ajax-coach Dave Vos besloot hem om te turnen tot linksback.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.