AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zes Premier League-clubs in de markt voor antiheld Ajax’

Chuba Akpom lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De wisselspeler van Ajax mag zich volgens het medium TeamTALK namelijk in de belangstelling heugen van maar liefst zes clubs uit de Engelse Premier League.

Hij verliet Engeland zomer voor Ajax, dat ruim twaalf miljoen euro voor hem betaalde aan Championship-club Middlesbrough. Maar in de Premier League is men hem niet vergeten. Rond de 28-jarige aanvaller lijkt zich een ‘six-horse race’ af te tekenen. Crystal Palace, Everton, Fulham, Burnley, Luton Town en Sheffield United volgen de verrichtingen van de Ajax-aanvaller in Amsterdam, klinkt het vanuit Engeland.

De zes clubs, die allemaal in het rechterrijtje staan, zouden zelfs al bij Ajax hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Akpom. De hoofdrolspeler, die in het seizoen 2014/2015 voor het laatst in de Premier League speelde, zou zelf wel oren hebben naar een wintertransfer. Volgens Teamtalk gaat het in dat geval om een huurdeal. Het is niet bekend of Ajax dat ziet zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.