AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Alfred Schreuder per direct aan de slag bij Al-Nassr

Alfred Schreuder heeft weer een nieuwe baan te pakken. Hij gaat aan de slag bij Al-Nassr SC uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dit heeft die club bevestigt via haar sociale kanalen.

Begin november werd Schreuder nog bij competitiegenoot Al-Ain ontslagen, waarna de oefenmeester in verband werd gebracht met een trainersklus bij Union Berlin. Het avontuur in Duitsland ging niet door, waar Schreuder maandagochtend werd gepresenteerd als nieuwe trainer van Al-Nasr SC, niet te verwarren met het sterrenensemble van onder meer Cristiano Ronaldo in Saoedi-Arabië.

In de UAE Pro League staat Al-Nasr SC na acht wedstrijden met acht punten op plek negen. In Dubai wordt Schreuder weer geassisteerd door broer Bart, die ook zijn rechterhand was bij Al-Ain. Al-Nasr wordt na FC Twente, TSG Hoffenheim, Club Brugge, Ajax en Al-Ain de zesde klus voor Schreuder als hoofdtrainer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.