AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voorronde van de Champions League lonkt voor Ajax’

Een paar weken geleden stond Ajax nog op de laatste plaats van de competitie maar inmiddels is de weg naar boven flink ingezet. De Amsterdammers staan inmiddels alweer op een plek die aan het einde van het seizoen recht geeft op de Play-Offs. Clubwatcher Mike Verweij denkt dat de Amsterdammers nog verder kunnen klimmen.

“De opmars heeft veel te maken met het programma want waar Maurice Steijn onder andere Feyenoord, AZ, FC Twente en FC Utrecht trof, Hedwiges Maduro PSV, blijkt het voor Van ’t Schip een ideaal instapmoment geweest met laagvliegers als tegenstanders”, aldus Verweij.

In totaal werden tien punten gepakt tegen FC Volendam, Heerenveen, Almere City FC en Vitesse. “Met een bezoek aan NEC zondag en drie dagen later RKC, waar een 3-2 voorsprong over de streep getrokken moet worden, komen de Ajacieden langzamerhand weer onder de mensen”, vervolgt de Telegraaf-journalist.

Ajax staat nu achtste, maar volgens Verweij is ook de derde plaats niet helemaal ondenkbaar aan het einde van het seizoen. “Tel je de bijna gegarandeerde drie punten bij RKC erbij dan komt FC Twente in beeld. Negen punten in de rest van het seizoen is te overbruggen. En met een beetje mazzel zou zelfs AZ gepakt kunnen worden waarmee een plaats in de voorronde van de Champions League in beeld komt.”

One thought on “‘Voorronde van de Champions League lonkt voor Ajax’

  1. DAt is wel weer heeeeel rookleurig vorgesteld.
    Maar het zou kunnen.
    En dan JvS laten bijtekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.