AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax greep mis: ‘Die jongen zag een stap naar de Eredivisie niet zitten’

Ajax wilde deze zomer uitpakken met de komst van Serhou Guirassy. Alleen bleek de spits volgens clubwatcher Mike Verweij niet haalbaar voor de Amsterdammers.

Pim Sedee vraagt in de podcast Kick-Off of Guirassy daadwerkelijk op de radar van Ajax stond. “Zeker, hij was te duur”, zo luidt de reactie van Verweij. Een deal was sowieso nagenoeg onhaalbaar. “Die jongen zag een stap naar de Eredivisie niet zitten. Die had zijn zinnen gezet op de Premier League en die stap gaat hij waarschijnlijk ook maken.”

Guirassy is dit seizoen uitgegroeid tot een sensatie in de Bundesliga. De Guinese aanvaller staat nu al op zestien doelpunten, waarvan vijftien in de Duitse competitie. Alleen Harry Kane maakte dit seizoen meer treffers in de Bundesliga (achttien).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.