AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nieuwe Ajax-zes is eigenlijk veel en veel te duur’

Pierre-Emile Højbjerg zou op het lijstje staan van Ajax om deze winter naar Amsterdam te verkassen. Maar clubwatcher Mike Verweij heeft er weinig vertrouwen in dat deze transfer zal doorgaan. In de podcast Kick-Off spreekt hij zich uit over de winterse zoektocht van Ajax.

Een controlerende middenvelder staat hoog op het wensenlijstje. “Het liefst haalt de club ook iemand voor de rechtsbuitenpositie, maar de controlerende middenvelder is topprioriteit”, zo weet de Ajax-watcher. “Maar om die speler te halen zal er echt verkocht moeten worden. Er is een klein potje, dus ze zouden iemand kunnen halen.” Ajax is net als een aantal jaar geleden in de race voor Højbjerg, die momenteel op de loonlijst staat bij Tottenham Hotspur. “Eigenlijk is hij wel veel en veel te duur. Het schijnt dat er onlangs een club is geweest die twintig miljoen euro heeft geboden”, zo heeft Verweij vernomen.

De kans voor Ajax lijkt dus klein. “Ik denk niet dat dat hem gaat worden, maar het kan wel zijn dat je hem aan het einde van de periode kan huren. Tottenham Hotspur is alleen niet de makkelijkste club om mee te onderhandelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.