AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik voelde geen chemie en vertrouwen onder Maurice Steijn’

Anton Gaaei baalt nog steeds als een stekker als hij terugdenkt aan de Klassieker. De Deense vleugelback ging een aantal keer verschrikkelijk in de fout en daar heeft hij dagen wakker van gelegen. Mede hierdoor verloren de Amsterdammers met 0-4 van de grote rivaal.

Hij kwam geen moment lekker in de wedstrijd. “In mijn ooghoek zag ik Devyne Rensch warmlopen en ik dacht: ga ik er meteen uit of in de rust? Je wilt er nooit uit, maar ik begreep het. Als de trainer zou wachten, zou ik misschien nog een fout maken. Ik voelde me verschrikkelijk, had nog nooit zo’n droge mond gehad en stond ook een beetje te shaken op mijn benen”, vertelt Gaaei in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Huilen deed ik niet, maar ik trok mijn shirt over mijn hoofd en mijn handen tien minuten tegen mijn gezicht. Wat ik dacht? Ik was zo boos op mezelf. Ik had me nog nooit in mijn leven zo slecht gevoeld”, vervolgt Gaaei. “De trainer (Steijn, red.) zei een dag later dat ik het moest vergeten. Dat was oké. Ik wil niets slechts over hem zeggen en praat liever over mezelf, maar ik ben een jongen die de chemie en het vertrouwen nodig heeft en die voelde ik onder hem niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.