AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil vleugelflitser halen van Le Havre’

Ajax heeft interesse in de 17-jarige linksbuiten Mohamed Hamony. Hier maakt het medium Foot Mercato melding van. Hij staat onder contract bij het Franse Le Havre en heeft zich met zijn goede spel tevens in de belangstelling gespeeld van clubs als Borussia Dortmund, Stuttgart en Olympique Lyon.

Hij is momenteel één van de uitblinkers op het W K017. Harmony reikte met Marokko O17 al tot de kwartfinales van het toernooi, dat wordt gehouden in Indonesië. Hij maakt indruk met zijn explosiviteit, techniek en dribbels. Zijn prestaties vallen onder meer op bij Ajax, dat volgens Foot Mercato zeer geïnteresseerd is. Hij heeft een aflopend contract en is komende zomer daarmee transfervrij op te pikken. Bij Le Havre wacht de aanvallende middenvelder nog op zijn doorbraak.

Harmony richt zich eerst op het jeugd-WK, waar Mali in de kwartfinale de tegenstander is. “Als God het wil, zal ik meer doelpunten maken en zal ik me in elke wedstrijd blijven verbeteren. Mijn doel is simpel: ik wil de beste speler worden op dit WK. Maar om dat doel te bereiken, moet je hard werken”, liet de Marokkaanse smaakmaker zelf weten op de website van de FIFA.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.