AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-target speelt zich in de kijker van Atletico en Newcastle’

Serhou Guirassy heeft zich met zijn goede spel bij VFB Stuttgart in de belangstelling gespeeld van zowel Atletico Madrid en Newcastle United. Eerder was al bekend dat ook AC Milan interesse in hem heeft. Hier maakt het medium BILD melding van.

Hij werd afgelopen zomer nog aan een overstap naar Ajax gelinkt. Toenmalig technisch directeur Sven Mislintat wilde hem graag naar Amsterdam halen, maar daar liep de speler zelf niet zo warm voor. Nu Guirassy in de Bundesliga uitstekend presteert, wekt hij ook interesse van Europese topclubs. Newcastle en Atlético zijn van hem gecharmeerd, al deden ze nog geen concrete aanbieding.

Guirassy wees eerder dit jaar nog verschillende aanbiedingen uit Saudi-Arabië af, omdat hij naar eigen zeggen op hoog niveau wil blijven spelen. De spits uit Guinee is uitstekend op dreef en maakte dit seizoen liefst vijftien doelpunten in negen Bundesliga-duels. Hij staat daarmee op een tweede plek op de topscorerslijst, twee doelpunten achter Bayern München-ster Harry Kane.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.