AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Bergwijn kan terugkeren naar de Premier League’

Volgens Ajax-watcher Mike Verweij zou Steven Bergwijn kunnen terugkeren in de Engelse Premier League. West Ham United zou hem namelijk graag willen overnemen van zijn werkgever Ajax. Afgelopen zomer verkochten de Amsterdammers al Mohamed Kudus en Edson Alvarez aan de Londenaren.

Tussen januari 2020 en juli 2022 woonde de 32-voudig Oranje-international al in Londen, toen hij bij Tottenham Hotspur onder contract stond. Nu lonkt volgens Verweij dus een terugkeer in de Engelse hoofdstad: “Hij gaat niet naar Al-Ettifaq, maar er is wel nieuws over hem: West Ham heeft zich bij het management van Bergwijn gemeld”, onthult de journalist in de podcast Kick Off.

De Londense club legde vorig seizoen nog beslag op de Conference League en staat momenteel negende in de Engelse Premier League. The Hammers zouden zich nog niet officieel bij Ajax gemeld hebben voor Bergwijn, maar Verweij ziet het wel tot een transfer komen: “Hij kan waarschijnlijk terugkeren naar de Premier Leauge en het is een mooie club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.