AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Owen Wijndal: ‘Geloof dat ik de kwaliteiten heb voor Real Madrid’

Owen Wijndal hoopt ooit de overstap te kunnen maken naar Real Madrid. Dit laat de verdediger weten in een gesprek met Dave Peters in de rubriek ‘Not so frequently asked questions’. Momenteel wordt hij door Ajax verhuurd aan het Belgische Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel.

“Dat heb ik weleens geroepen, ja”, erkent Wijndal over zijn doel om ooit voor Real Madrid te spelen. “Maar goed, een carrière verloopt nooit rechtlijnig natuurlijk. Ik ging van AZ naar Ajax, dat momenteel in een erg lastig periode zit.” Wijndal benadrukt bovendien dat hij ‘officieel’ nog steeds van Ajax is en geen spijt heeft van zijn transfer naar de Amsterdammers.

Om bij een club als Real te spelen, moet je volgens Wijndal ‘alle aspecten van het voetbal beheersen’. “De beste spelers van de wereld zitten er. Dat niveau, daar zit ik nu best ver van, dat besef ik wel. Maar dat neemt niet weg dat ik geloof dat ik intrinsiek de kwaliteiten heb om het ooit te bereiken. Alleen, er is ook een beetje geluk nodig. De wedstrijden in de Champions League zijn op dat vlak cruciaal, want dan kijkt de hele voetbalwereld mee”, aldus Wijndal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.