AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax verkoopt miskoop over een paar jaar voor veel geld’

Ajax zal in de toekomst een klapper gaan maken met de verkoop van Georges Mikautadze. Dit is de mening van Piere Dréossi, directeur spelersbeleid van zijn oude club FC Metz.

Dréossi noemt Mikautadze een ‘speciale jongen’ en een ‘speciale speler’. In gesprek met Ajax Showtime gaat Dréossi verder in op de kwaliteiten van de Georgiër. “Hij is niet zo lang en niet buitengewoon snel, maar hij kan op ieder moment scoren. Hij is echt een speler voor in het strafschopgebied.” De technische man van FC Metz looft bovendien het oplossingsvermogen van Mikautadze. “Hij heeft het vermogen om een oplossing te vinden wanneer die er niet lijkt te zijn.”

Volgens Dréossi komt de Georgiër het best tot zijn recht in de punt van de aanval. Op die positie zou Mikautadze zelfs meer dan twintig doelpunten in een seizoen kunnen maken, aldus de Fransman. “Ik ben niet gek, dat kan hij echt. Mits hij op zijn beste positie speelt. Vanaf de vleugel of achter de spits weet ik dat niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.