AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Atalanta Bergamo meldt zich bij Ajax voor klapperaankoop’

Ajax kan zomeraanwinst Josip Sutalo naar verluidt alweer van de hand doen. Hij staat namelijk in de belangstelling van het Italiaanse Atalanta Bergamo. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport vandaag melding van.

De Kroatische mandekker kwam deze zomer voor een bedrag van meer dan twintig miljoen euro over van Dinamo Zagreb. Na een beroerde start lijkt hij de smaak te pakken te krijgen, maar zijn verblijf in Amsterdam blijft mogelijk beperkt tot een half jaar. Atalanta is per direct op zoek naar een centrale verdediger en volgens La Gazzetta dello Sport staat de 23-jarige Kroaat hoog op de lijst.

Atalanta hoopt Sutalo en Ajax al in januari te overtuigen van een deal. Met een eventuele transfer zou vijftien tot twintig miljoen euro gemoeid zijn, al lijkt de kans nihil dat de Amsterdammers überhaupt aan de onderhandelingstafel willen verschijnen als er niet méér wordt geboden dan afgelopen zomer werd uitgegeven aan Sutalo. Volgens La Gazzetta beschikt de nummer vijf van de Serie A over voldoende financiële middelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.