AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Moeilijk te accepteren dat Ajax in zo’n crisis zat’

Diant Ramaj is blij dat hij eindelijk zijn waarde heeft kunnen tonen voor Ajax. De Duitse keeper kwam in de zomer voor een miljoenenbedrag binnen waar veel kritiek over was. Inmiddels heeft hij zijn visitekaartje afgegeven.

Door blessures bij zowel Gerónimo Rulli als Jay Gorter kreeg Diant Ramaj de kans om zich te bewijzen onder de lat bij Ajax. De doelman kwam als grote onbekende over van Eintracht Frankfurt binnen in Amsterdam. Er zou een transfersom van wel tien miljoen euro voor hem betaald zijn, al bleek die later stukken lager uit te vallen. In gesprek met Ajax vertelt Ramaj blij te zijn met hoe alles is gelopen.

“Ik kon me bewijzen aan iedereen die me niet kende”, zegt hij op de clubkanalen. “Voor veel mensen was het een wonder dat ik bij Ajax kwam spelen. Maar zelf weet ik wat ik in mijn mars heb en dat ik hier op mijn plek ben. Intern wisten ze dat bij de club ook. Ik moest het alleen nog aan de rest laten zien.”

De crisis bij de recordkampioen ging Ramaj aan het hart, stelt de sluitpost. “Dit is echt een topclub: de recordkampioen met een rijke historie. Voor mij was het in het begin heel moeilijk om te accepteren dat zo’n grote club in zo’n grote crisis en zo’n zware fase kan zitten. Maar soms is het in het leven zo dat je helemaal aan de grond moet zitten, om weer helemaal naar de top te gaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.