AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax verlengt samenwerking voor twaalfde jaar op rij

Ajax en het bedrijf Hublot hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Commercieel directeur Menno Geelen is content met de nieuwe deal voor de Amsterdammers.

“Als een partnership zo lang loopt als dat tussen Hublot en Ajax, maakt me dat extra dankbaar als we verlengen. Langdurige partnerships zijn ons dierbaar en waardevol, zeker als dat dé topspeler in de markt betreft. We zijn dan ook trots dat we ook de komende drie jaar onderdeel blijven van de indrukwekkende internationale sponsor line-up van Hublot”, vertelt Geelen op de clubsite.

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot is eveneens tevreden: “Hublot Loves Football. Sinds 2011 heeft de samenwerking met Ajax gezorgd voor naamsbekendheid in Nederland en bijgedragen aan de opening van de Hublot Boutique Amsterdam aan de P.C. Hooftstraat in 2018. We zijn een trouwe partner van Ajax en steunen het team bij elke wedstrijd. Ik ben blij dat we deze geweldige samenwerking kunnen voortzetten, voor nog eens drie jaar, en ik wens het team het allerbeste voor het huidige en de komende seizoenen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.