AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-spelers verkeren in vreselijke conditionele staat’

Presentator Wilfred Genee deed gisteren in  het programma ‘Veronica Offside’ een opmerkelijke onthulling. De spelers van Ajax zouden namelijk in een zeer slechte conditionele staat zijn.

“Ik kreeg berichten door, dat er data is verschenen waaruit blijkt dat Ajax er conditioneel zó slecht voor staat dat iedereen zich helemaal is rot geschrokken binnen die club”, stelt Genee in het praatprogramma. Dick Advocaat denkt dat het nonsens is. “Moeten we dit niet serieus nemen?”, vraagt Genee zich af. “Nee, je hebt toch ogen gekregen. Dan kan je zien wie fit is en wie niet”, countert Advocaat.

Genee gaat verder: “Als je die data vergelijkt met de periode van Ten Hag, die van Alfred Schreuder en de trainers daarna, dat moet een enorm verschil zijn”, zegt hij. “De laatste twintig minuten zijn de spelers helemaal op, dan is het leeg. Van wie ik dat gehoord heb? Dat mag ik niet vertellen. Het is toch opmerkelijk, dat een club als Ajax daarin tekortschiet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.