AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid en Barcelona azen op Ajax-middenvelder’

Een bizar gerucht is opgedoken in de Spaanse media. FC Barcelona en Real Madrid zouden namelijk azen op Ajax-middenvelder Kenneth Taylor.

Voor De Koninklijke geldt de Ajax-speler vooral als een toekomstplan, waar de huidige as met Toni Kroos (33) en Luka Modric (38) behoorlijk op leeftijd is. Bovendien beschikken zij beiden over een aflopend contract en zou er interesse vanuit Saudi-Arabië in hen zijn.

Met Eduardo Camavinga en Aurelién Tchouameni staan er alvast twee potentiële opvolgers klaar, toch zou Real Taylor er graag bij willen hebben als optie voor coach Carlo Ancelotti. Hoofdscout Juni Calafat zou alvast een positief scoutingsrapport opgesteld hebben, met daarin ‘balbehandeling, visie op het spel en het vermogen om mee te gaan in de aanval’ als grootste kwaliteiten van Taylor. Gespeculeerd wordt over een mogelijke transfersom van zo’n tien miljoen euro; relatief laag, mede door de huidige situatie van Ajax en Taylor zelf in Amsterdam. Hij ligt er nog tot medio 2027 vast.

One thought on “‘Real Madrid en Barcelona azen op Ajax-middenvelder’

  1. 20 is denk ik handiger, dan is er vast op de toekomst
    wel iemand die altijd naar de goede kleur speelt na 1 jaar
    oefenen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.