AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Aan Ajax gelinkte trainer kiest voor enorme zilvervloot

Marcelo Gallardo wordt de nieuwe trainer van Al Ittihad. In een eerder stadium stond de Argentijn in de belangstelling van Ajax maar hij kiest nu voor het grote geld in Saudi-Arabie.

“Ik ga het voorstel van Al Ittihad accepteren”, zegt Gallardo. “Ook vanwege persoonlijke redenen. Ze hebben me nieuwsgierig gemaakt met een groot project in een nieuwe, interessante, competitie. Ik ben gemotiveerd en kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Gallardo heeft een overeenkomst ondertekend die hem aan de club bindt tot de zomer van 2025, met de mogelijkheid om het contract met twee extra jaren te verlengen. Als gevolg hiervan behoort de Argentijn tot de best betaalde trainers ter wereld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.