AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voorzitter nam Ajax niet serieus: ‘Te kleine club’

Ajax probeerde deze zomer om de Armeense middenvelder Eduard Spertsyan naar Amsterdam te halen. Na maandenlang gesteggel kwam hij uiteindelijk niet. En volgens zijn zaakwaarnemer had dit nogal een opvallende reden.

Journalist Hrach Khachatryan citeert Timur Gurtskaya, de zaakwaarnemer van Spertsyan, op X: “Als er een serieuze club was gekomen, wat Ajax volgens Galitsky niet is, dan had hij hem laten gaan. De eigenaar van Krasnodar vindt dat hij hem niet naar Ajax hoefde te sturen. Geloof me, als het AC Milan of Inter was geweest, hadden ze Spertsyan verkocht voor hetzelfde geld dat Ajax bood.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.