AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Harde kritiek op Ajax-aanwinst: ‘Hoe haal je het in je hoofd’

Benjamin Tahirovic maakte afgelopen zondag de 1-2 tegen Almere City. Analist Wim Kieft stoorde zich vervolgens aan het juichen van de Zweedse middenvelder. Hij ging op een reclamebord staan en wees fel naar het Ajax-logo.

In de podcast KieftJansenEgmondGijp vertelt Kieft er met zijn verstand niet bij te kunnen. “Dan sta je 1-2 voor en komt een of andere idioot zo inglijden… Dat kan toch niet? Die jongen is net drie maanden bij Ajax en ging na zijn doelpunt ook zo naar zijn shirt gebaren.”

“Hoe haal je dat in je hoofd? Je weet dat half Nederland meekijkt. Je weet wat de helft van Nederland denkt als je dat doet. En je doet het toch… Dat doe je toch niet?”, zo spuwt Kieft zijn gal over de manier van juichen. Michel van Egmond denkt te weten wat de Bosniër probeerde te bereiken. “Hij wil de supporters paaien. En als hij die sliding niet had gemaakt, was het nog gelukt ook.”

One thought on “Harde kritiek op Ajax-aanwinst: ‘Hoe haal je het in je hoofd’

  1. die jongen was ontzettend blij, laat hem daarvan genieten!
    en laat die ouwe lui in het bijzonder Kieft nou eens zijn bek
    houden met wat je wel of niet moet doen!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.