AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aanwinst: ‘Misschien was ik er mentaal nog niet helemaal klaar voor’

Sinds John van ‘t Schip aan het roer staat bij Ajax lijkt er een betere sfeer te zijn ontstaan binnen de groep. Zo lijkt ook de Deense zomeraanwinst Anton Gaaei een beetje op te leven. “Ik hoop dat we nu op de goede weg zijn”, vertelde Gaaei aan Tipsbladet.

“De nieuwe trainer heeft goede tactieken en praat veel met spelers. Natuurlijk is het een moeilijke periode geweest voor iedereen, voor mensen rond de club en de supporters, maar daar kunnen we nu niets meer aan doen. Zo is voetbal soms. Het is een kwestie van vooruit kijken.”

Gaaei begint steeds beter te spelen. “Het is goed om meer speeltijd te krijgen. Natuurlijk zijn er nog steeds dingen waar ik soms moeite mee heb, maar al met al maakt de speeltijd je beter. Ik heb in het begin wat tijd nodig had. Aanvankelijk was het niet het plan dat ik meteen voor de leeuwen gegooid zou worden, maar het is wat het is. En eigenlijk was ik er ook wel blij mee.”

Tegen Feyenoord speelde hij zijn slechtste wedstrjid. “Misschien was ik er mentaal nog niet helemaal klaar voor. Ik heb er alles aan gedaan om dat wel te zijn, maar we zaten in een moeilijke situatie, hoewel dat geen excuus was. En het spijt me dat ik mijn kans niet gegrepen heb, maar nu moet ik vooruit kijken en vechten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.