AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax ontvangt uitnodiging van Engelse grootmacht

Ajax is door de Engelse grootmacht Liverpool uitgenodigd om met oud-spelers een vriendschappelijke wedstrijd te gaan spelen op Anfield. Dit hebben de Amsterdammers laten weten via het medium Twitter.

“Ajax is uitgenodigd om op zaterdag 23 maart met een legends team een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen het legends team van Liverpool FC”, maken de Amsterdammers dinsdag bekend. “Welke legends namens Liverpool en Ajax zullen deelnamen aan de wedstrijd wordt op een later moment bekendgemaakt. Datzelfde geldt voor informatie over de kaartverkoop”, leest het. Liverpool speelde in 2022 met de legends nog tegen FC Barcelona (1-2). Bij The Reds deden toen onder meer Dirk Kuyt, Steven Gerrard en Jamie Carragher meer. Op 25 maart van dit jaar waren de Liverpool legends nog met 2-1 te sterk voor de Celtic legends.

De hoofdmacht van Ajax reisde vorig jaar nog af naar Liverpool voor een wedstrijd op Anfield. Ajax werd tijdens de loting voor de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan onder meer de Britse topclub. De Amsterdammers verloren met 2-1. De ontmoeting in de Johan Cruijff ArenA werd eveneens een prooi voor Liverpool (0-3).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.